Χρειάζεστε μια ιστοσελίδα που να ανταποκρίνεται στην εικόνα της επιχείρησή σας;

Στην Click Solutions γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η πρώτη εικόνα.

Γι’αυτό έχουμε δημιουργήσει το click2web. Μια σύγχρονή λύση, για να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας εύκολα και γρήγορα, με εξελιγμένα χαρακτηριστικά και πολύ… ευχάριστο κόστος!

Τα πρώτα websites δημιουργήθηκαν το 1993. Σήμερα έχουν καταγραφεί πάνω από 3 δισεκατομμύρια στον παγκόσμιο ιστό. Το νούμερο και μόνο είναι τόσο μεγάλο που σίγουρα σας κάνει να αναρωτιέστε …

Τι πρέπει να έχει το δικό μου website σήμερα για να ξεχωρίσει;

Σίγουρα έναν αξιόπιστο συνεργάτη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής και του internet marketing που να περάσει την πολυετή εμπειρία στις λύσεις που θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

Ναι, εμείς στη Click solutions, έχουμε δημιουργήσει πολλούς δικτυακούς τόπους και ξέρουμε τι πρέπει κάνουμε για σας.

Με ένα click, η επιχείρησή σας,
διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο
OpenSource_967x550

Ανοιχτού κώδικα …ανοιχτό σε συνεργασίες!

Όσοι έχουν κατασκευάσει κάποια στιγμή μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας κάποια πλατφόρμα ιδιοκατασκευής, τι στιγμή που θέλησαν κάποια αλλαγή έχουν ακούσει το περίφημο: Θα κοστίσει λιγότερο να τη ξαναστήσουμε από ότι να τη διορθώσουμε!!!

Και όντος έτσι είναι!. Κατασκευάζοντας μια ιστοσελίδα σε μια πλατφόρμα ιδιοκατασκευής κάποιου προγραμματιστή, έχετε δεσμευτεί στην συνεργασία σας μαζί του … για όσο θέλετε να είστε online. Οφείλετε να αποδέχεστε τον τιμοκατάλογο του, ο οποίος συνήθως δεν είναι ανακοινωμένος, και να εύχεστε να μπορείτε να τον βρείτε όταν χρειαστεί.

Για αυτούς του λόγους, οι ιστοσελίδες της ClickSolutionsστηρίζονται σε ένα ισχυρό και ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS – Content Management System) ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιούν χιλιάδες κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο και εκατοντάδες στην Ελλάδα. Έχουμε ένα ξεκάθαρο και ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σύμβασης μας και δεσμευόμαστε ότι δεν θα μεταβληθεί για δύο έτη από την ολοκλήρωση του έργου μας. Σας παραδίδουμε όλο το έργο με την ολοκλήρωση του σε ένα CD (Περιλαμβάνονται κείμενα, φωτογραφίες κτλ).

«Κομμένα» και «Ραμμένα» για την επιχείρηση σας!

Τα websites που κατασκευάζουμε στην Click φροντίζουμε να είναι φιλικά προς τον χρήστη αλλά και τον διαχειριστή ώστε να παραμένουν πάντα ενημερωμένα και «ενεργά».  Χρησιμοποιούμε σύγχρονο design βασισμένο πάνω στις «μόδες» της γραφιστικής και την εικόνα της επιχείρησης σας.

Περιεχόμενα, κείμενα και φωτογραφίες με ουσία, που εντυπωσιάζουν και μεταφέρουν την πληροφορία με τον καλύτερο τρόπο!

Γιατί η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική!

CustomDesign_967x550
WebDesign_967x550

Web Design

Μπορείτε να τα δείτε από κάθε συσκευή, τον σταθερό σας υπολογιστή, το laptopή το tablet, ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο γιατί στηρίζονται στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική Responsive Web Design η οποία βελτιστοποιεί τις ιστοσελίδες για άριστη προβολή σε όλους τους τύπους υπολογιστών.

Θα τα βρείτε στις πρώτες θέσεις του Google και των δημοφιλών μηχανών αναζήτησης, γιατί έχουν ειδική σχεδίαση ώστε να είναι φιλικά στις μηχανές αναζήτησης καλύπτοντας έτσι τις βασικές απαιτήσεις S.E.O. Φυσικά ένα από τα πακέτα S.E.O. της Click Solutions θα καλύψουν κάθε επιπλέον απαίτηση βελτιστοποίησης.

Είναι πάντα OnLine αφού υποστηρίζονται από τα σίγουρα και ασφαλή πακέτα φιλοξενίας της ClickSolutions.

Πλαισιώνονται από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο κατά την κατασκευή και έναρξη τους όσο και κατά την λειτουργία τους.

Χαρακτηριστικά

 • Απλό
  Η απλότητα αυξάνει την πιθανότητα να βγείτε γρήγορα στον ‘αέρα’. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια βελτιωμένη διαδικτυακή παρουσία. Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεστε ένα «γκουρού» της πληροφορικής, μπορείτε να το κάνετε και μόνος σας.
  Ευέλικτο
  Υποστηρίζει οποιοδήποτε τύπο ιστοσελίδας, από μια προσωπική ιστοσελίδα ή blog, μια επιχειρηματική σελίδα, ένα δικτυακό τόπο οργανισμού ακόμη και ένα Online περιοδικό ή portal ειδήσεων.
  Responsive
  Πλέον η πρόσβαση στο internet γίνεται από παντού. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας μπορεί να βρίσκεται στο γραφείο, στο σπίτι, σε ένα καφέ ή στο αεροδρόμιο και να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του, το tablet, ακόμη και το κινητό του. Μία σύγχρονη ιστοσελίδα οφείλει να του παρέχει τις συνθήκες ώστε η διαδικτυακή του εμπειρία να είναι άψογη, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί, το χρόνο που έχει στη διάθεσή του, τη σύνδεσή του και το που βρίσκεται. Για αυτό τα site της Click Solutions χρησιμοποιούν την αρχιτεκτονική του responsive web design (RWD) ώστε η εμπειρία πλοήγησης να είναι άψογη σε κάθε συσκευή.
  Ασφαλές
  Σε ένα σύγχρονο δικτυακό τόπο, δεν θα πρέπει όλοι οι χρήστες να έχουν τα ίδια επίπεδα πρόσβασης. Αυτό είναι ένα από τα δυνατά σημεία του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου CMS) των ιστοσελίδων της Click Solutions. Μπορείτε να δημιουργήσετε τους αρθρογράφους, τους επισκέπτες που θα έχουν δικαιώματα δημοσίευσης, τους απλούς χρήστες και φυσικά τους κύριους διαχειριστές που θα ελέγχουν κάθε ενέργεια πριν δημοσιευτεί.
  S.E.O. Ready
  Ακόμα και αν δεν αποφασίσετε να επενδύσετε στην προώθηση του δικτυακού σας τόπου με Google Adwords ή και άλλες μεθόδους, το website σας θα είναι ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Και αυτό γιατί τα site της Click Solutions είναι κατασκευασμένα ώστε να φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (με χρήση βασικού SEO).
  Πολυγλωσσικό
  Αν δραστηριοποιείστε σε πολλές χώρες ή στοχεύετε στην ανάπτυξη σας στο εξωτερικό, είναι η ιδανική λύση για εσάς. Με δυνατότητα διαχείρισης πολυγλωσικού περιεχομένου αλλά και υποστήριξη πολλών γλωσσών στο περιβάλλον διαχείρισης είναι εύκολο σε κάθε διαχειριστή να επιλέξει τη γλώσσα που θέλει .
 • Πρότυπα για κάθε χρήση
  Μέσα από μία πολύ μεγάλη συλλογή προτύπων, σίγουρα θα βρείτε κάποιο που καλύπτει τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για μια προσωπική σελίδα, επιχειρηματική ή ακόμη και μια ιστοσελίδα πωλήσεων, έχουμε μια λύση για εσάς.
  Προσαρμοσμένα στην εικόνα σας (Your Site - Your Style)
  Κάντε την ιστοσελίδα σας μοναδική. Πάνω στο πρότυπο που θα επιλέξετε μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα, χρώματα, εικόνες, φόντα, τις γραμματοσειρές και το κείμενο. Κάντε το μόνοι σας η ζητήστε την βοήθεια της Click Solutions.
  Πρότυπα One Page
  Τa πρότυπα μιας σελίδας (One Page) της Click Solutions είναι ιδανικά για να ‘ανεβείτε’ γρήγορα online. Μέσα σε μία ημέρα μπορείτε να δημοσιεύσετε την ιστοσελίδα σας και να προσθέτετε σελίδες ανά πάσα στιγμή.
  100% Μοναδικό Design και … μοναδικά δικό σας.
  Κάντε το website σας μοναδικό. Ζητήστε από την Click Solution να σχεδιάσει ένα μοναδικό interface απόλυτα προσαρμοσμένο στην εικόνα σας. (Ισχύει για το Professional πακέτο)
 • Free Galleries
  Επιλέξτε από μια συλλογή 22.500 εικόνων, περισσότερων από 100 λογότυπων και πολλών εικονιδίων με δικαιώματα ελεύθερης χρήσης.
  Professional Galleries
  Επιλέξτε εικόνες, κλιπ και σχέδια από μια συλλογή 28.000.000 αρχείων με πλήρη δικαιώματα εμπορικής χρήσης σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ακόμη και ΔΩΡΕΑΝ για κάποια πακέτα. (Advanced και Professional)

C2W_HotelVersion.72

Ξενοδοχείο

Επειδή η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, επιλέξτε την διαδικτυακή παρουσία της ξενοδοχειακή σας μονάδας που σας ταιριάζει.
Αναλυτικά

C2W_RestVersion.72

Εστιατόριο – Καφετέρεια

Simple, safe, affordable and technologically advanced Onlinebackup. Protects your personal files by creating cloud copies. Αναλυτικά

C2W_BusinessVersion.72

Επιχείρηση